Spring til indhold

Rammstein brænder Herning af…

… I kan bare slette byen fra landkortet 🙂

Onsdag d. 22. februar var Herning Messecenter vært ved den “årlige” messe for flammekastere, brandbomber og heavy metal. Der var kun én udstiller på messen: Rammstein.

De tyske mastodonter gjorde deres indtog på scenen – i procession hen over publikum – præcis kl. 21, hvorefter de leverede to timers tonstungt heavy metal, bulder, brag og de vildeste pyrotekniske effekter. Der blev sgu en kende varmt i salen til sidst, hvilket muligvis også skyldes, at vi fik hoppet og headbanget en del. Det hører sig til!

Hvis man kan lide Rammstein, så var det en fantastisk koncert. Mere er der ikke at sige om det.

  

Boxen
Boxen, eller Jyske Bank Boxen, er også et godt sted til koncerter. Lyden og størrelsen fejlede i hvert fald ikke noget. Dog var der alt, alt, ALT for få toiletter. Hvem er den idiot der har lavet den designfejl?

Herning har også infrastrukturen til at flytte folk væk fra Boxen igen. Det tog ikke lang tid før vi var på bussen og efter et lille kvarter blev vi læsset af ved banegården… og hotellet hvor vi skulle overnatte. Det fungere temmelig godt – især taget i betragtning at vi befinder os i Danmark, hvor den slags ellers altid fejler på det groveste.
Thumbs up til Herning på dette punkt.

  

Efterspil
Tilbage på hotellet ville vi have en godnatøl, men det kunne ikke lade sig gøre da baren havde lukket. Heldigvis var der en irsk pub rundt om hjørnet, der bestemt ikke havde lukket, så der endte vi sammen med pænt mange andre, der havde fået samme idé. Efter kort tid sad vi 10-12 mennesker i en bås på pubben og skrålede med på 90’er klassikerne med Pearl Jam og Metallica. Det havde jeg ikke lige forudset ville ske… på en regnvåd onsdag nat… i Herning. Men det var fantastisk 🙂

Så det blev til mere end bare én godnatøl, og det blev sent. Men det var fedt fra start til slut. Hvis du ikke var der, så er du gået glip af en stor oplevelse.

10 tanker om “Rammstein brænder Herning af…”

 1. Godt at høre, at de gjorde det lige så godt i Herning som i København dagen før.
  Personligt satte jeg stor pris på den markant tungere udgave af “Amerika”, som altid har været en tand for poppet. Så blev jeg igen mindet om, hvor fantastisk et nummer “Du Riechst so gut” er. Og så glædede det mig også gevaldigt, at “Mutter” var med på setlisten.
  Som en kammerat udtrykte det lige før ekstranumrene: “Jeg kan ikke rigtigt komme i tanke om et nummer, jeg savner i aften”. (Note: Pånær Rammstein, som vi allerede på forhånd havde afskrevet. Der må vi bare glæde os over, at vi har set Till brænde til de fantastiske toner en 2-3 gange før).

 2. Ja, jeg vil også sige, at det eneste nummer jeg lige sådan synes manglede var Rammstein. Ellers var det perfekt fra start til slut 🙂

 3. Var selv i Herning i onsdags og hold nu kæft de giver den gas må man sige!

  Hvordan stod du ifht. til scenen? Kom lidt sent nemlig og fik lidt tvivlsomme pladser

 4. Ja, der var gang i den 🙂

  Min placering i forhold til scenen kan du se på billederne. Det er nemlig mig selv der har taget dem 🙂

 5. Jeg var også i Herning. Egentlig ikke fordi jeg er verdens største Rammstein fan, men mere fordi jeg havde hørt så meget om deres show – og fordi jeg elsker live musik selvfølgelig.

  Jeg må sige at det eneste negative der kan siges om denne aften, var været udenfor. Vi havde ikke lige den rette påklædning på til blæst og regn i køen 20 minutter inden koncerten og en halv time ventende udenfor efterfølgende.

  Men sikke da et show, og hvor er lyden fantastisk i Boxen. Det tror jeg faktisk aldrig jeg har oplevet bedre indendørs.

  Total fedt at man ikke behøver til djævleøen mere for at få de helt store oplevelser. 🙂

  P.S. Var der nogen der fattede ét ord af hvad opvarmningsbandet sang? 😉

 6. Ja, vejret var ikke lige til shorts og grill som opvarmning 😀

  Ja ja da… Deathstars er kanon musik.
  Men ok, det er lidt nemmere at høre hvad de “synger” når man hører det på iTunes 😉

 7. Åh ja, det danske vejr er ikke altid ”au rendez-vous”, men kunne man forvente andet på den årstid? Er musikken, som den skal være, kan man næppe ønske sig mere. Super hyggeligt med en lille fest bagefter.

 8. Nej hvor sjovt jeg var også en tur i Herning. Det er min første Rammstein koncert. Det var en total fed oplevelse, så det er nok ikke min sidste

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *