SovjetDK 11

Torsdag d. 15. september 2011 vil uden tvivl gå over i historien som den dag, hvor kongeriget Danmark endegyldigt blev en Sovjet republik. Hovedstaden bliver Danmarksgrad! Stalin og Lenin ville uden tvivl være stolte.

Godt nok er de begge døde og det samme er deres absurde idé om kommunisme. Men disse historiske fakta er der åbenbart ikke så mange af jer, der har stemmeret, der bekymrer sig om. Hvorfor skulle I også bekymre jer om historiens fejltagelser, når I kan få Staten til at stjæle andre folks penge og veksle dem til overførselsindkomst og fladskærme?

Det er et eller andet sted rystende, at vi er kommet så langt ud. Årtiers snigende indførelse af mere og mere statskontrol og kommunisme har skabt et samfund af nasserøve, der hverken evner eller endsige overvejer, at tage vare på deres eget liv. ALT er samfundets skyld. INTET er ens egen skyld.

Det er lige præcis den mekanisme der kommer i spil, når en fornærmet bistandsklient – Sarafina Fridrichs – overrækker hendes yngste datter til Lars Løkke og klandrer HAM for, at ungen ikke kan se sin far. En far, som er afrikaner og helt og aldeles blottet for evner som kan bruges i Danmark. Kællingen levede allerede på vi andres regning før hun tog på oplevelsesrejse til Afrika, hvor hun ikke formåede at holde hendes blegfede ben samlet længe nok til, at undgå insemination til lyden af bongotrommer i tropenatten. Har du hørt om kondomer?

Sarafina er blot én blandt mange. Én ud af mere end 50% af den danske befolkning, som ikke hverken kan eller vil tage ansvar for deres eget liv. Næh, det er da vi andres problem. Det er da kun ret og rimeligt, at vi andre forsørger hende, hendes nu i alt fire børn og helst også hendes afrikanske elsker.
Men gu’ fanden vil vi ej Sarafina! Os der arbejder for vores penge vil sgu ikke sponsorere dine elskovseventyr i nogen som helst form. Ever!

Desværre er os der reelt bidrager til samfundet efterhånden kommet i mindretal. Dermed står den på endeløs kommunisme indtil nationen kollapser – fuldstændig som alle de andre Sovjetstater før os. Til den tid lever jeg forhåbentlig ikke i landet længere…

11 thoughts on “SovjetDK

 1. Skriv noget... Thomas Rosenstand 15. sep 2011 18:56

  Åh Jan… Du skriver helt forfærdeligt….godt altså. Der er sikkert et eller andet, du og jeg er uenige om, men det er svært at finde. Og det er heller ikke, vi er det.

 2. Skriv noget... Jan 15. sep 2011 23:20

  Hvor dyrt mon det bliver for dem i DK ?

 3. Skriv noget... Jan 16. sep 2011 0:40

  Det bliver ubeskriveligt dyrt… det er der ingen tvivl om.

  Som jeg læste på Twitter her til aften:
  “Om et år så griner grækerne af os, for så er vi i samme båd som dem, men de har bedre vejr end os!”

  Nå, men det eneste god er vel, at nu hvor Stalinisterne er ved magten, så varer det vel ikke længe inden Vild Med Dans ser sådan her ud:
  http://www.youtube.com/watch?v=ydRjBbWszsk

  Og så kan vi vel slippe for at alle snakker om det åndssvage danse-show hele tiden?

 4. Skriv noget... John Lundgreen 16. sep 2011 8:30

  *hæh*

  Ingen tvivl om at det bliver dyrt at være almindelig dansker.
  Men indtil videre har jeg været inde på mit tv, hvor programmerne kan opdeles i kategorier. Fra kategorien “blah” har jeg flyttet Folketings-TV over under “underholdning”. For dét bliver saftsusemig sjovt nu !!

  Jeg er meget spændt på hvordan rød blok vil få en politik ud af at arbejde med både Enhedslisten og de Radikale.
  Og så er jeg iøvrigt helt sikker på at der går ikke to år, før vi skal til valgurnerne igen.

  Indtil da vil jeg hæve min efterløn og nyde livet lidt, da reformen jo står ved magt, medmindre Vestager bryder forliget.

  Blå blok har før vist at de kan vende et bragende underskud til et overskud, og jeg tror ikke der går ret længe, før de får chancen for at gøre det igen.
  Som Lars Løkke sagde i talen iaftes: “Kære Helle, her er nøglerne til statsministeriet. Pas godt på dem … de er kun til låns !”.

  🙂

 5. Skriv noget... Mor 16. sep 2011 19:15

  Ikke et ondt ord om “Vild med dans”, knægt……:)

 6. Skriv noget... Ulrik M 18. sep 2011 1:12

  Helt enig, 15. september vil gå over i historien som en af de værste dage i danmarks økonomiske historie.

 7. Skriv noget... Richard 24. sep 2011 21:55

  Uden tvivl er det Danmarks D-dag. Taskerne her er ved at blive pakket til et “nyt liv”

 8. Skriv noget... Morten 28. dec 2011 17:19

  Jan du burde skrive en up to date indlæg om rødstues gøren siden valget. Eller mangel på samme hehe

 9. Skriv noget... Jan 30. dec 2011 14:59

  No worries… sådan et indlæg kommer 😀

 10. Skriv noget... Morten 30. dec 2011 15:02

  Husk det hele ;D Sikke en roman du ender ud med ;D

 11. Skriv noget... Ejvind 23. jan 2012 12:53

  helt enig med folks måde at give samfundet skylden hver gang det er godt nok trist

Leave a Reply