Vanvidsindlæg fra dræber-bloggeren 8

 

Monsterbloggen går amok!
Endnu en indlæg fra dræber-bloggeren!

Nej vent… “Endnu et vanvidsindlæg fra dræber-bloggeren!”
Intet mindre. Det kan ikke blive vildt nok med overskrifterne.

Og dermed til dagens pointe. Sindsygt overdrevne overskrifter i medierne. Får det nogensinde ende?

Forleden dag havde de “vanvidsregn” på Sjælland. Og ikke nok med det, så var der flere “Monsterbyger” på vej. Uhaaaaah! Dræbervejret går amok. Uskyldige slagtes i hvad der kun kan betegnes som vejrgudernes voldsorgie. Eller noget…!

Dyrene angriber – løb for livet
Vi har både dræbersnegle, dræbergopler og sikkert også dræberbier. Til lands, til vands og i luften. Dræberdyrene kommer. Vi er alle dødsdømte. Løb for livet!

Jeg er nu ellers rimelig sikker på, at ingen haveejer endnu er blevet dræbt af en snegl, der var på jagt efter et let bytte. Og hvis en sådan haveejer findes, så er han sgu også selv ude om det.

Jeg er også rimelig sikker på, at de der dræbergopler, ikke er helt så “dræber” endda.
Ja, de er giftige, men det er sgu da alligevel bare en klat snot der flyder rundt med strømmen nede ved Australien. Jeg ville da umiddelbart synes en haj var mere farlig.
Undskyld, jeg mente naturligvis en dræberhaj!

Rolig nu!
Jeg vil hermed gerne appellere til, at vi får bare en anelse mere realisme ind i journalistikken. Godt nok er den store grå masse hungrende efter den ene sensation efter den anden. Men helt ærlig, så mange sensationer sker der bare ikke. Hverken i lille Danmark eller i den store verden.

Personligt vil jeg gerne følge med i hvad der sker ude i verden, så derfor læser jeg diverse online nyhedssites. Men jeg er møgtræt af overdrevne og direkte løgnagtige overskrifter, der i et usselt forsøg på at skabe clicks på nettet, skal lokke mig til at læse om den ene sensation efter den anden. Det irriterer mig af helvede til hver gang jeg bliver narret til at læse en intetsigende og ligegyldig artikel, der misvisende er arkiveret under en sensationsoverskrift.

Jeg tror desværre ikke tendensen ændrer sig forløbigt – hvis overhovedet nogensinde. Men jeg har omvendt også svært ved at se hvordan ligegyldige ting kan blive ved med at få påklistret større og vildere superlativer. Hvad gør de den dag, hvor der intræffer en rigtig katastrofe?

PS. Hvis du tør, så læs også mit tidligere vanvidsindlæg om hvordan ALT er farligt!

Vanvidskommentarer er naturligvis velkomne, men jeg foretrækker dræberkommentarer. Eller vildere.

8 thoughts on “Vanvidsindlæg fra dræber-bloggeren

 1. Skriv noget... Thomas 17. aug 2010 8:58

  Jamen så lad mig da sige, at jeg i går indtog (ikke alene da det havde været helt vildt sindsygt) en 0,75L 13,3% dræberøl, der hed Sinful Brother. Uhm den var go´ 🙂

 2. Skriv noget... Jan 17. aug 2010 9:30

  Sååååh, det jeg hører dig sige er, at
  “Ung mand amok i alkoholrus. Drak vanvidsøllen (næsten) alene”
  😀

 3. Skriv noget... Jan 17. aug 2010 12:51

  Dagens overskrift på EB:
  Matematiker amok med store bryster.
  http://ekstrabladet.dk/nationen/article1391847.ece

  OMG! 😀

 4. Skriv noget... Mor 17. aug 2010 19:45

  Ja, ja søde de der “dræber”gopler fra Australien er jo vist nået til Danmark i deres vanvidsrejse over – ja, et eller andet hav – 🙂

 5. Skriv noget... Jan 18. aug 2010 0:32

  Der er alligevel pænt langt fra Australien til Danmark via vandvejen. Det ville i sandhed være den vildeste vanvidsrejse… nogensinde, hvis de drev med strømmen helt her op 🙂

 6. Pingback: Anbefaling af en god blog

 7. Skriv noget... Tenna 18. aug 2010 16:14

  Ja, jeg synes også godt at EB og andre lignende medier nogengange giver den en tand for meget i overskrifterne. Men jeg tror aldrig vi slipper af med sensationsoverskrifterne – de sælger stadig de håndfaste- og onlineaviserne.

  …eller sagt på en anden måde…

  “Kæmpe vanvids-sammensværgelse på nettet”
  Flere kendte bloggere på nettet er nu gået sammen i et hemmeligt selskab (a.k.a. Skinnerup-klanen). Vanvid og kaos forventes i de danske onlinemedier. Crazy-amok-agtige tilstande bølger allerede gennem cyberspace.

  *LOL*

 8. Skriv noget... Jan 18. aug 2010 21:02

  Jeg undrer mig over hvordan det kan være, at et indlæg med sådan en overskrift ikke for længst er den mest kommenterede artikel på nettet… ever!

  Kunne det være fordi:
  Vanvidsbloggeren skræmmer debatører fra vid og sans!

  😀

Leave a Reply