Spring til indhold

We Choose The Moon

we Choose The Moon

Den 20. juli er det 40 år siden Apollo 11 landede på Månen.
Joh… de landede rent faktisk på månen!!!

I anledning af 40 års jubilæet er der lavet et website, hvor du kan følge hele turen i “real time”. Og det er super nice… måske på den lidt nørdede måde 🙂

Ja, helt real time er det jo ikke, da det er 40 år siden. Men så simuleret real time da. Lige nu (d. 16. juli for 40 år siden) var Apollo 11 på vej mod Månen. På websitet kan man følge radiokommunikationen mellem Apollo og Jorden hele vejen til Månen. Der er animationer der viser hvad der sker, når der sker noget, og der tidsindikatorer og alle mulige stats og data, så man nemt kan følge med i hvad der sker (skete).

Det er et eller andet sted super nørdet men også vildt spændende. Og det meste af tiden sker der endda ikke det helt vilde.

Jeg vil selv have websitet kørende 24/7 de næste dage… det er helt sikkert. Du kan selv følge med på We Choose The Moon.

Efter d. 20. juli kan man gense det hele i det tempo man selv vil. Men indtil da er det låst til at køre i real time.
God fornøjelse… Jeg skal helt sikkert følge med på søndag!!!

4 tanker om “We Choose The Moon”

  1. Hej Jan

    Ja selvfølgelig landede de på månen, men der vil sgu nok altid være konspirationsteorier alligevel.
    Men jeg savner lidt et link til et klip som jeg så på tv2 den anden dag, hvor man ser Buzz Aldrin åbenbart har fået nok af KT og smækker en af dem en lussing, pisse sjovt ser det ud :-), måske du kan finde det ?

    Hilsen
    Søren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *