Spring til indhold

Alt er farligt!

Der burde være en lov, der forbød tabloidaviserne at gengive forskningsresultater uden, at de først havde bestået en test, så de kunne dokumentere, at de rent faktisk havde forstået konklusionerne i forskningen.

Men sådan en lov har vi ikke, og derfor er ALT farligt!

Seneste hit er, at frugtsukker nu er farligt. Det til trods for, at det forekommer naturligt i… ja… frugt. Jeg er temmelig sikker på, at menneskeheden (og en stor del af dyrerne) har spist frugter siden tidernes morgen. Og vi er her sgu da endnu. Så helt så farligt er det nu nok ikke.

Det sælger som bekendt ikke aviser, hvis noget er ufarligt. Så derfor er sodavand dødsensfarlige nu – på grund af frugtsukker. Og vand… det er også farligt. Drikker du kaffe, så får du koffein, og det er totalt farligt. Det er te også. Øl og vin kan du også godt glemme alt om, det er helt vildt farligt. Det bedste er faktisk nok, hvis du helt undlader at drikke noget. Nåh nej, vent… det er også farligt.

At køre i bil er farligt. Helt vildt endda. Men hvis du går på dine ben, eller løber, så er det også farligt. Maratonløb er den rene dræber (det var i forgårs). Så bliv hjemme. Men vent, det er også farligt. I de danske hjem er der radon gas fra undergrunden (det var overskriften i sidste måned). Radon er radioaktivt, så dit hjem er jo det rene Tjernobyl. Du er færdig hvis du bliver hjemme… og du er færdig hvis du bevæger dig ud.

Rødt kød er livsfarligt. Ingen kød er også farligt. Ingen mad overhovedet er også rimelig hasarderet på den lange bane. Pasta dræber og ris går direkte i kranspulsåren sammen med alle de andre kulhydrater, proteiner og fedt.  Æg og fisk – jeg tør slet ikke skrive hvor farligt de to ting er. Græs kan ikke fordøjes af mennesker, men hvis det kunne, så havde det også været farligt.

Dette indlæg er absolut og aldeles farligt. Du dør med sikkerhed (på et tidspunkt) efter du har læst det. Men indtil da, så hold op med at læse alle de åndsvage artikler om dagens farlige ting, og kom ud og lev dit liv. Du har kun ét, og du dør med sikkerhed af det. Så du kan ligeså godt få det bedste ud af det mens du er her, synes du ikke?

Tags:

10 tanker om “Alt er farligt!”

 1. 😀 😀 😀 OSU sensei.
  drik din mælk, tag dine armbøjninger og LUK røven! 🙂

  Jeg er så enig. Vi burde’ sidde i en gummicelle alle sammen! … nåå nej vent det er også f… glem det…

  -Watchburner

 2. Jeg glemte vist at skrive, at det også er dødsensfarligt at skrive kommentarer på denne tråd.

  (Det er naturligvis endnu farligere at lade være) 😀

 3. Ha ha, det er dejligt med et godt grin og denne artikel rammer lige plet i lattermusklen (specielt fordi det er så rigtigt :-))

 4. “artikler om dagens farlige ting…”

  Good one… +1 😉

  Men ej… seriøst! Hvorfor skal resultater & statistik i så høj grad bruges i artikler ?

  Man kan jo ikke åbne en avis i dag uden at blive overfaldet med statistik…Ni ud af ti danskere… 70 % af alle københavnere…. 3 ud af fem kvinder… osv…

  Kan man ikke være troværdig idag uden at starte sin artikel med statistik ?

 5. Det kan der være noget om Anders. Det er nok for at give selv de mest mærkelige ting noget vægt. Det virker mere trovædigt, hvis det er 9 ud af 10 der gør noget dumt frem for, at det bare er “nogen” der gør det.

 6. He, hvor er det skægt og rigtigt det her. Jeg kan huske at have tilbragt en pæn del af min barndom ved at blive bekymret, hver gang jeg læste, at det ene og det andet var farligt eller sundhedsskadeligt.

  Men det stoppede, den dag jeg læste at mælk var farligt. Så gad jeg ikke mere. Frank 11 år (eller hvor gammel jeg nu var) nægtede herfra at gå alt for meget op i alle de her dommedagshistorier. Min mælk ville jeg f***** ha’ i fred!

 7. Hehe – jamen Frank, mælk og afledte produkter som ost og smør er jo noget af det allerfarligste overhovedet, sammen med mel, korn, æg, kød og stort set alt andet fra landbruget. Det er et mirakel vi som mennesker nogensinde overlevede, da vi overgik fra jægersamfund til agerbrugere. Jeg fatter ikke du TØR drikke det 😉

 8. Pingback: Dræber-bloggeren går amok i indlægsvanvid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *