Spring til indhold

BA – Bolsjevistisk Alliance

Socialdemokraterne og SF - Bolsjevistisk alliance

SF og Socialdemokraterne har nu i noget tid ligget i ske i den ræverøde høkasse. Der har Villy og Helle visket frække ting i hinandens ører; kinky ord som “Skattestigninger”, “større offentlige udgifter” og “passiv forsøgelse” er føget gennem luften. Det er sikkert blevet temmelig lummert… på en forskruet måde.

Men de to har jo også en del til fælles. De burde overveje et ægteskab, som passende kunne døbes BA – Bolsjevistisk Alliance. Og BA melder ærligt ud til offentligheden…

Skatten stiger med sikkerhed (hvis SF og Socialdemokraterne kommer til magten igen.)

Ja, det er vi jo nogen der aldrig har været i tvivl om. Men troede de virkelig, at vi alle var taget på ferie og derfor ikke ville bide mærke i denne absurde – men dog ærlige – udmelding?

BA har jo kun ét erklæret mål. At skabe et socialistisk utopia, hvor alle er på passiv forsøgelse og eneste arbejdsgiver er Staten selv. Og så snart det lykkedes, så vil magten være sikret i mange hundrede år fremover. For det er klart, at hvis alle lulles i søvn og ikke længere behøver at træffe deres egne beslutninger, hvorfor skulle man så stemme på andre end dem, der betaler ens overførselsindkomst? Det svarer jo til at bide i den hånd, der fodrer dig.

Så kan vi også slippe af med den forbistrede konkurrence. Og vi kan alle fede den på arbejde vel vidende, at det alligevel ikke nytter noget at gøre sig umage. Og vores lille Jantelovsdjævel er også glad… for det er helt sikkert, at naboen ikke får mere end os. DET er jo i dag den største uretfærdighed og katastrofe for mange danskere. Men det slipper vi altså også af med, hvis BA kommer til magten.

Ja, det bliver i sandhed et utopia. Bare tænk på mønsternationen Nordkorea. Der går det jo fantastisk. Hvis bare vi kunne leve i samme nationale harmoni og lykke, så ville alting være så godt… NOT!

3 tanker om “BA – Bolsjevistisk Alliance”

 1. Jeg vil da bestemt også rose deres ærlighed omkring det….. Men når det er sagt, ja så er der ikke andet at rose 🙁

  Vi har ikke hørt andet det forgangne år fra økonomer, vismænd, OECD osv. at den bedste måde at få gang i økonomien og få endt denne verdensomspændene krise, er ved lavere skatter.

  Nu skal man altid stille spg. ved såkaldte eksperter, men interessant er det immervæk, at alle uden undtagelse viser beregning på beregning, der kommer frem til samme resultat… Sæt skatten på arbejde ned, og der kommer FLERE penge i kassen..

  Så er det jo tankevækkende at BA (godt navn for øvrigt :-)) vil sætte skatten op. Hvorfor vil de så det? Jo ene og alene af den grund, at vi skal være mere lige.
  Ak, ak, den uendelig naive tanke om lighed. Den enste måde vi kan være helt lige på, er ved at vi ingenting har.
  Så velkommen til cirkus ræverød siger jeg blot

 2. Jeg er helt enig Thomas, det er det store omfordelingscirkus der skal gøres endnu større, hvis det står til BA.

  Men det kan man jo også oprette afskillige offentlige styrrelser, nævn, udvalg og ikke mindst selskaber til at holde styr på. Bare tænkt på alle de “arbejdspladser” der kan skabes der 😉

  Det kommer til at vrimle med folk der er “Omfordelingskonsulenter” eller “Lighedsinspektører”. 😀

  Eller vent… 😡 er vist en mere passende smiley.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *